Hoe werkt Garmin Connect IQ?

Dit bericht was oorspronkelijke gepubliseerd op deze website

Garmin Connect IQ is het Garmin app systeem wat third-party ontwikkelaars in staat stelt om informatie op Garmin sporthorloges, fietscomputers en outdoor handhelds te creëren en op andere manieren te tonen. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kun je er allemaal mee? Connect IQ webshop

De Connect IQ apps worden door andere partijen dan Garmin gemaakt en worden in de Connect IQ webshop aangeboden via https://apps.garmin.com/nl-NL/. De webshop heeft nu meer dan 10.000 watchfaces, datavelden, widgets,  apps en muziek beschikbaar voor Connect IQ-apparaten. Over de afgelopen tijd heeft Garmin de shop steeds makkelijke voor gebruik gemaakt zodat je apps makkelijker kunt vinden, maar ook blijven er wel enkele lastige dingen, waaronder het updaten van apps en het configureren.

De nieuwe interface maakt het veel gemakkelijker om de app te vinden, zowel via de PC als de Garmin Connect app op de telefoon. De badges stellen je beter in staat om het type app vast te stellen, en de filters aan de zijkant en sorteeropties bovenaan helpen om door de honderden apps voor je Garmin GPS toestel te bladeren.

In de sectie “what’s New en ‘Nieuwe en bijgewerkte apps’ kun je dae laatse gepubliceerde apps zien, zodat je ook niet weer de hele webshop door hoeft om een leuke nieuwe app te vinden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *