De Trek Madone van wereldkampioen Mads Pedersen

This post was originally published on this site

Wereldkampioen worden is niet zomaar iets, daar mag je trots op zijn, ook als fietsfabrikant. Reden te meer voor Trek om de regenboogtrui van Mads Pedersen te vieren met een speciale Madone SLR, uiteraard met de regenboogkleuren.

Trek Madone SLR Mads Petersen

Niemand had het verwacht, inclusief Pedersen zelf, maar toch rijdt hij dit jaar met de felbegeerde trui in het peloton. Hij is de eerste Deen die de trui mag dragen en met slechts 23 jaar de jongste wereldkampioen in de afgelopen twee decennia.

Trek Madone SLR Mads Petersen

Dat verdient een speciale fiets, want als wereldkampioen mag je gezien worden. Pedersen won het WK op een Madone SLR Disc en die hebben ze onder handen genomen op het hoofdkantoor van Trek in Waterloo, Wisconsin. Daar spuiten ze alle Project One fietsen, het custom programma van Trek.

Trek Madone SLR Mads Petersen

De fiets is eigenlijk een weerspiegeling van een klassiek WK-tenue, zoals Pedersen die ook draagt: een witte trui met regenboogstrepen in combinatie met een zwarte broek. Bij de fiets vertaalt zich dat in een wit frame met dikke regenboogstrepen over de voorkant. De zwarte wielen zou je – met een beetje fantasie – als zwarte broek kunnen zien.

Trek Madone SLR Mads Petersen

Hoewel de basis van het ontwerp misschien niet heel exotisch is, zit de fiets vol details die refereren naar Pedersens overwinning.

Trek Madone SLR Mads PetersenDat moet toch een fijn gevoel geven als je dat op je fiets hebt staan Trek Madone SLR Mads PetersenAlles of niets Trek Madone SLR Mads PetersenWereldkampioen zijnde kan je niet meer spreken van een underdog Trek Madone SLR Mads PetersenHet ingekorte parcours van Yorkshire. Nog steeds lang genoeg… Trek Madone SLR Mads PetersenHet lijkt ons overbodig, maar om toch duidelijk te maken van wie deze fiets is… Trek Madone SLR Mads PetersenPedersens nieuwe frame in de spuitcabine De senior designers van Trek hebben zich letterlijk en figuurlijk gebogen over de fiets Trek Madone SLR Mads PetersenMooie fiets! Niet te veel en niet te weinig ‘opsmuk’. Al heeft de ketting ook een (wax) kleurtje meegekregen Trek Madone SLR Mads PetersenMads is er zelf ook wel blij mee Trek Madone SLR Mads PetersenHet aanbrengen van de decals Trek Madone SLR Mads PetersenCustom spuitwerk in de Project One paint shop

Via Trek Bikes

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *